Tevreden
cliënten

Onze jongste zoon heeft moeilijk instelbare epilepsie en we zochten verpleegkundigen om voor hem te zorgen op school.  Wijkzorg Zoetermeer heeft gezorgd voor een klein team met vaste gezichten, zodat het heel vertrouwd is voor hem en de leerkrachten. Wij zijn onder de indruk van hun professionele en zorgzame houding! Bovendien denken ze echt mee en zoeken gericht naar oplossingen.
Dankzij Wijkzorg Zoetermeer  laten we hem nu echt met een gerust hart achter op school.

Ik wil graag Wijkzorg Zoetermeer   aanbevelen voor specialistische zorg aan huis.
19 Juli 2017 ben ik ontslagen uit MCH Westeinde na een spoed operatie voor panaritium aan mijn rechterhandpalm, die was uitgebreid tot mijn middelvinger. Na mijn ontslag uit het ziekenhuis was nog thuiszorg vereist voor behandeling van de wond. Deze thuiszorg is verricht door Wijkzorg Zoetermeer en omstreken.
De wond moest ’s ochtends en ’s avonds verzorgd worden.  Over de behandeling van de wond was ik uitermate tevreden. De behandeling is zo succesvol dat reeds na mijn eerste controle bezoek, een week na ontslag uit ziekenhuis, de behandeling kon worden stop gezet.
Een zeer prettige bijkomstigheid is geweest dat Wijkzorg Zoetermeer in staat is geweest om  ’s morgens tussen 8.00 uur en 8.30 uur en ’s avonds tussen 16.30 en 17.00 uur langs te komen. Dit gaf mij een maximaal mogelijke vrijheid mijn dag in te delen.
Samengevat: zowel de planning als behandeling is als zeer goed ervaren.

Anton van den Berg

Den Haag (Leidschenveen)

Door een val in de tuin vlak voor Pinksteren, heeft mijn echtgenote breuken opgelopen waardoor zij volledig afhankelijk is van hulp. Deze hulp hebben wij gekregen van Wijkzorg Zoetermeer die van ons alle lof krijgt. Het is erg prettig dat het een klein team is die ook alle tijd neemt als dat nodig is. De afgesproken tijd  van verzorging wordt heel goed aangehouden en bij een eventuele vertraging wordt er gebeld.
De mensen die wij hebben meegemaakt zijn niet alleen vriendelijk maar zeer zeker professioneel op het gebied van verzorging, maar ook op het gebied van wondbehandeling. Punten  van kritiek? Ik heb er geen kunnen vinden!

J. van Brakel

(Voorburg)

Toen mijn vrouw onze huisarts benaderde met de vraag of zij in aanmerking zou kunnen komen voor thuiszorg kreeg zij direct een positief antwoord.
Onze huisarts kende de situatie bij ons thuis. Ik (haar echtgenoot, 86 jr.) was spontaan gevallen. Het was een behoorlijke val. Het linker gedeelte van mijn lichaam deed erg veel pijn. Er zijn foto’s gemaakt. Er was gelukkig niets gebroken. Het was wel zo dat zij mij niet met douchen durfde te helpen. Mijn vrouw is ook bijna 80.
Dit was de reden dat wij in aanmerking zijn gekomen voor thuishulp. Ik moet zeggen dat ik er in het begin wel erg tegenop heb gezien. Al snel bleek dat dat nergens voor nodig was. Met alle zorg en vriendelijkheid heeft men mij laten douchen voor zover ik dat zelf kon. Vol lof ben ik over uw medewerkers.

Joop van Duijne

(Leidschendam)

Wijkzorg Zoetermeer opgericht door drie zeer kundig opgeleide verpleegkundigen. Enthousiaste en gezellige mensen om mee te werken. Mijn ervaring is, ze nemen de tijd voor jou en er zijn afspraken mee te maken. Dus heeft u hulp nodig in de thuiszorg, neem contact op met Wijkzorg Zoetermeer dan weet ik zeker; ‘u bent in goede handen!’

Dhr. W. Ruijgt

(Nootdorp)

Wilt u meer informatie, een gesprek of aanmelden voor thuiszorg? Neem dan contact met ons op.