Specialistische
zorg aan huis

Wat wij doen

Wijkzorg Zoetermeer biedt een veelzijdig en breed pakket aan zorgdiensten: verpleging, persoonlijke zorg, begeleiding, nachtzorg, terminale zorg en indicatiestelling. Doordat Wijkzorg Zoetermeer met een klein team van zorgverleners werkt, wordt u altijd verzorgd door een vertrouwd gezicht. wilt u meer weten over een bepaalde vorm van zorg? Klik op de zorglink hieronder of in het menu om meer te lezen over de specifieke zorg die wij bieden in uw regio. Heeft u na het lezen nog vragen? Neem contact met ons op en stel uw vraag.

Wijkzorg Zoetermeer heeft als werkgebied regio Haaglanden; Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam, Leidschenveen, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Benthuizen. Wilt u weten of Wijkzorg Zoetermeer ook bij u zorg kan leveren? Stel  vrijblijvend uw vraag.

Ons zorgaanbod

persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging

Bij persoonlijke verzorging gaat het om het ondersteunen of overnemen van activiteiten op het gebied van algemene dagelijkse levensverrichtingen. Lees verder.

Verpleging

Verpleging

Heeft u of uw familielid verpleegkundige hulp nodig dan kunt u bij WZZ rekenen op deskundige zorg aan huis. Lees verder.

Begeleiding

Begeleiding

‘Begeleiding’ is praktische en sociale hulp in het dagelijks leven om op een verantwoorde manier zelfstandig te (blijven) wonen in de thuissituatie. Lees verder.

Nachtzorg

Nachtzorg

Bij WZZ kunt u niet alleen gebruik maken van  professionele zorg overdag maar ook voor professionele zorg tijdens de nacht kunt u terecht bij WZZ. Lees verder.

Indicatiestelling

Indicatiestelling

Om wijkverpleging te kunnen aanvragen bij de zorgverzekeraar dien je een zorgindicatie te hebben. Lees verder.

Particuliere zorg

terminale zorg

Wanneer genezing niet meer mogelijk is, bieden wij ook palliatieve zorg. Lees verder.

Wilt u meer informatie, een gesprek of aanmelden voor thuiszorg? Neem dan contact met ons op.