Nachtzorg

Er zijn veel redenen om ’s avonds of ’s nachts behoefte te hebben aan verpleging of ondersteuning bij persoonlijke verzorging. Misschien bent u bang alleen te blijven vanwege u slechte gezondheid of u heeft een chronische aandoening maar u wilt toch thuis blijven wonen. Bij Wijkzorg Zoetermeer kunt naast professionele zorg overdag, ook kiezen voor professionele zorg tijdens de nacht. Onze deskundige verpleegkundigen en verzorgenden┬á leveren slaapdiensten, waakdiensten en nachtzorg tussen 23:00 en 7:30 uur.

Slaapdiensten
Tijdens slaapdiensten wordt er zowel laagcomplexe als hoogcomplexe nachtzorg geleverd door een verpleegkundige of verzorgende. Dit betekent dat er over de gehele nacht een verpleegkundige bereikbaar is om u te kunnen helpen.

Waakdiensten
Tijdens een waakdienst zal er de gehele nacht een verzorgende of verpleegkundige aanwezig zijn in de thuissituatie van de cli├źnt.

Bij waakdiensten en slaapdiensten wordt u verzorgd in uw eigen huis. Dit geeft u een veilig en vertrouwd gevoel, wat de nachtrust en uw herstel bevordert. Maar door middel van nachtzorg wordt ook de mantelzorger ontlast.

Wilt u meer informatie, een gesprek of aanmelden voor thuiszorg? Neem dan contact met ons op.