Wie
wij zijn

Wie zijn wij

Wij zijn Wijkzorg Zoetermeer. Wijkzorg Zoetermeer is de zorgaanbieder voor u. Wijkzorg Zoetermeer is een zorgaanbieder opgezet door verpleegkundigen met ervaring in de verschillende zorgsettingen. Bij Wijkzorg Zoetermeer staat de cliënt centraal. Wij stemmen de zorg af op en met de cliënt zodat deze zoveel mogelijk zijn eigen bezigheden kan blijven uitvoeren.
Wij werken met kleine teams waardoor de zorg die wij leveren persoonlijk is en vertrouwd wordt.
Wij zijn er voor u.

Onze visie

In haar visie zal Wijkzorg Zoetermeer haar ambities en gedeelde waarden beschrijven. De visie is opgesteld uit de doelstellingen van de onderneming.
Wijkzorg Zoetermeer vindt dat iedereen zijn leven moet kunnen leiden zoals hij of zij dat wil. Iedereen moet gelukkig kunnen zijn, ook al heb je hier zorg of ondersteuning bij nodig. Zowel jong als oud. Zelfregie bij cliënten vinden wij hierin uiterst belangrijk. De wensen van de cliënt staan bij ons dan ook centraal.
Wij gaan voor kwalitatief goede, individueel afgestemde zorg zodat onze cliënten zo lang mogelijk, zelfstandig thuis kunnen blijven wonen en/of maatschappelijk kunnen blijven functioneren.”

Onze missie:

‘Wijkzorg Zoetermeer staat voor kwaliteit, eenheid, vernieuwing, transparantie, duidelijkheid, samenwerking, professionaliteit, openheid. Zorg op maat!’

Wilt u meer informatie, een gesprek of aanmelden voor thuiszorg? Neem dan contact met ons op.